Més de 3000 persones visiten el castell de Montsoriu durant el mes d’abril

 

El Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu valoren molt positivament les dades d’una enquesta on destaca el grau de satisfacció que mostren els visitants un cop realitzada la visita guiada

 

Més de 3000 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el mes d’abril, segons han informat fonts del Consell Comarcal de la Selva i del Patronat del Castell de Montsoriu, una xifra que mai s’havia assolit des de la seva obertura, l’any 2011, i que per tant consolida el castell de Montsoriu com un dels destins de turisme patrimonial més importants del territori.

El bon temps que ha fet durant tots els caps de setmana d’aquest mes d’abril ha repercutit positivament en l’afluència de visitants a Montsoriu. Si bé els dies de Setmana Santa es van assolir unes molt bones xifres de visitants, aquesta tendència s’ha anat repetit setmana rere setmana fins el darrer cap de setmana del mes d’abril (29 i 30 de maig), durant el qual que es van superar ja els 3000 visitants.

 

“Montsoriu es consolida com un destí de primer nivell en el patrimoni cultural català i un centre de dinamització del projecte Vescomtat de Cabrera”

 

El president del Patronat del Castell de Montsoriu ha qualificat “d’èxit absolut el nombre de visitants que han pujat a Montsoriu durant el mes d’abril”. En aquest sentit, Garriga ha assegurat que l’aposta que s’ha fet des de l’ens que presideix comença a recollir els seus fruits i posiciona Montsoriu i el projecte del Vescomtat de Cabrera com un destí de turisme patrimonial que en aquests propers anys s’anirà ampliant”. I és que tal com ha assegurat Garriga, la campanya de comunicació que s’està duent a terme per potenciar el castell està començant a donar resultats amb la gran demanda de visitants durant aquests primers mesos de l’any i també es valora molt positivament el grau de satisfacció que mostra la gent un cop realitzada la visita.  

D’aquesta manera, s’ha fet un esforç per intentar donar resposta a la gran demanda que tenen les visites guiades. En aquest sentit, Garriga ha recordat que aquestes visites guiades són de les més ben valorades a monuments del nostre país i també que els visitants que ho vulguin poden fer visita lliure, ja que també es permet aquesta opció.

En aquest sentit, enguany s’ha dut a terme una enquesta entre els visitants i destaca que una de cada tres persones reconeix que fa la visita per recomanació d’altres persones que ja han gaudit del castell o bé són visitants que repeteixen l’experiència amb altres acompanyants. Això segons Garriga referma la qualitat de l’oferta i el relat d’aquest projecte patrimonial.

El Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva estant duent a terme una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-ho extensiu a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, BaixEmpordà però no oblidant el Vallès Occidental i Oriental, que representen una percentatge important en el nombre de visites anuals.

Tal com han manifestat el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, i el del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, aquest gran monument del nostre país és un actiu important en el projecte de dinamització turístic patrimonial que és la Ruta dels Cabrera, impulsat pel mateix Patronat de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva amb el suport de tretze municipis de la comarca, un referent en la recerca arqueològica i un dels grans projectes de recuperació patrimonial del nostre país.

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.