Laura Ortega i Pol Zamora, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2023

L’alcalde de Riudarenes, Josep Soler, ha presidit l’acte juntament amb el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Arnau Ahktar


També hi han assistit altres alcaldes com els d’Amer, Anglès, Breda i Vidreres

 

La Laura Ortega, de Breda, i en Pol Zamora, d’Anglès, s’han convertit en la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva 2023. En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la onzena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Breda 2023 i l’hereu d’Anglès 2023 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a la població de Riudarenes.

A més de la pubilla i l’hereu 2023, s’ha proclamat també la dama, que ha estat la Mariona Mateu, de Vidreres, i el fadrí, l’Aniol Caballero, de Vidreres.

El centre neuràlgic d’aquesta població ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d’arreu del territori, que no s’han volgut perdre la proclamació de la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva. Els guardonats del certamen d’enguany han estat acompanyats de pubilles i hereus d’edicions anteriors, així com també de la Laura Badia i la Júlia Barceló, delegades del Foment de les Tradicions Catalanes.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’aquesta població, Josep Soler; el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Arnau Ahktar, i els alcaldes de Breda, Dídac Manresa; d'Amer, Maria Rosa Vila; i Vidreres, Jordi Camps, entre altres.

La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest diumenge 14 de maig, en el marc dels actes de la Fira de Sant Ponç i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya, que no s’han volgut perdre l’oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.