Un total de 18 persones de la comarca de la Selva participen en el programa de Treball i Formació


Aquest programa està adreçat a persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació o subsidi
 

L’ens comarcal ha contractat aquestes persones que desenvoluparan diversos projectes d’obra pública i interès social presentats per 13 municipis de la comarca

 

Un total de 18 persones de la comarca de la Selva participen en el programa de Treball i Formació, que va iniciar-se el passat 30 de gener amb les sessions formatives. La tècnica de programes de “Joves per l’Ocupació”, Inés Esteve, ha explicat que “els alumnes rebran un total de 90 hores de formació d’aquest programa, que està adreçat a persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació o subsidi”. El programa, que està subvencional pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu, tindrà una durada de sis mesos.
Aquestes persones, contractades pel Consell Comarcal de la Selva, desenvolupen la seva activitat executant diversos projectes d’obra pública i interès social presentats per 13 municipis de la comarca de la Selva.

La responsable tècnica del programa, Inés Esteve, ha explicat que “amb aquesta formació es pretén millorar les competències específiques de les feines que estan executant, així com el desenvolupament personal a través de competències transversals, per tal de millorar les seves possibilitats d’inserció, un cop finalitzat aquest programa”. La formació del programa Treball i Formació finalitzarà el 15 de maig.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.