El Consell Comarcal de la Selva afavoreix la contractació laboral de joves

L’Issam i la Ratiba estan treballant a l’hotel Olympic de Lloret i han pogut posar en pràctica la formació que han rebut en l’àmbit de l’hostaleria


 


El Consell Comarcal de la Selva afavoreix la contractació de joves a través del programa Joves per l’Ocupació 2013-2014. En l’actualitat, dos dels joves participants en aquest programa estan treballant a l’hotel Olympic, de Lloret de Mar, de manera que han pogut posar en pràctica la formació que han rebut en l’àmbit de l’hostaleria.
Aquesta iniciativa, promoguda pel Consell Comarcal, ha permès a joves com l’Issam i la Ratiba poder tenir una oportunitat laboral durant sis mesos i posar en pràctica els coneixements adquirits en l’àmbit de l’hostaleria. Aquests dos joves treballaran en aquest hotel fins al 31 de desembre.


En aquesta edició del programa s’ha inclòs l’aprenentatge d’idiomes com el rus, formació en competències i protocol, tot plegat per afavorir al màxim la inserció laboral d’aquests joves. L’èxit d’aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) conjuntament amb el Fons Social Europeu, està reduint l’atur juvenil en un dels col•lectius amb risc d’exclusió social.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.