Els participants del programa Fórumula Jove visiten el Consell Comarcal de la Selva

Els joves visitaran diferents empreses, faran el curs de carretoner i també una estada de pràctiques en empreses de la comarca

L’objectiu d’aquest programa és incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals d’aquests joves


Els joves que `participen al programa Fórmula Jove han visitat l'Oficina Jove de la Selva i el magatzem del Consell Comarcal.
En el transcurs de la seva visita a l'Oficina Jove de la Selva s'ha presentat el servei d'orientació i assessorament en tots aquells àmbits relacionats amb el procés d'emancipació: treball, educació, salut i habitatge, i també han rebut informació sobre els programes d'ocupació per joves que sortiran amb visita al 2015 i que es coordinen des del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell Comarcal de la Selva.

La visita ha continuat al magatzem comarcal on els hi han explicat les tasques que s'hi realitzen i han fet una pràctica sobre organització del material.


Durant el programa, els joves visitaran diferents empreses del territori, faran el curs de carretoner i finalment realitzaran una estada de pràctiques en empreses de la comarca amb l'objectiu d'incrementar i millorar les seves oportunitats formatives i sociolaborals d'aquests joves.


La iniciativa s’emmarca dins el projecte Fórmula Jove, impulsat pel Departament de Benestar Social i Família en col•laboració amb el Consell Comarcal de la Selva

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.