El Servei de Creació d'Empreses del Consell ha dut a terme un curs de protecció de dades per a emprenedors i petites empreses

Aquesta era la darrera acció formativa que s’organitzava des del Servei de Creació d’Empreses en el marc del programa Catalunya Emprèn

En total, s’han organitzat 14 activitats amb una durada de 79 hores lectives, i hi ha participat 155 persones

 

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva va dur a terme un curs de protecció de dades per a emprenedors i petites empreses la setmana passada. Aquesta formació, que va tenir lloc a l'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners, tenia com a temàtica oferir una formació sobre la protecció de dades de caràcter personal, adreçada a emprenedors i petites empreses de la comarca. En aquest curs hi varen participar una vintena d’alumnes.

En el transcurs d’aquestes dues sessions del curs, els alumnes varen tenir la oportunitat de conèixer com afecta aquesta legislació al dia a dia dels seus negocis, detectar si treballen amb dades que es consideren subjectes a la normativa, quins tràmits han de fer per posar-se al dia, etc.

Amb aquesta activitat es dóna per finalitzat el calendari d'accions formatives que s'han dut a terme aquest any des del Servei de Creació d'Empreses del Consell Comarcal, en el marc del programa Catalunya Emprèn. En total s’hi han organitzat 14 activitats, amb una durada de 79 hores lectives, i hi han participat 155 persones.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.