Finalitza el programa de Treball i Formació

El programa està subvencional pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu


El contracte de les 18 persones que han participat al programa Treball i Formació ha finalitzat aquest dilluns, 27 de maig. Aquest programa, que estava adreçat a persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que haguessin exhaurit la prestació per desocupació o subsidi, estava subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu.

En total el Consell Comarcal de la Selva va poder contractar 18 persones que al llarg d’aquests sis mesos han estat desenvolupant projectes presentats per 13 municipis de la comarca de la Selva. Els treballs han estat de caràcter públic i d’interès social, encaminats a la recuperació i millora de zones verdes, atenció domiciliària a persones grans, suport a serveis socials, culturals i mediambientals així com la millora de la seguretat viària i la recuperació d’espais municipals. En el transcurs d’aquests sis mesos, els participants en aquest programa també han rebut una formació de 90 hores. Aquesta formació els ha permès millorar les competències professionals i el seu currículum, i també el seu desenvolupament personal a través del coneixement de l’entorn laboral i la millora de l’autoestima, per tal d’incrementar la seva ocupabilitat i possibilitats d’inserció, un cop finalitzat el programa.

A partir d’ara, els alumnes que han rebut aquesta formació al llar d’aquest sis mesos podran accedir a la Xarxa SIO ( Serveis integrals per a l’Ocupació). Aquest és un servei del Consell Comarcal de la Selva que, amb la col•laboració de diferents municipis, dóna resposta a diferents persones en temes d’orientació laboral i de recerca de feina, i alhora és un instrument perquè les empreses puguin trobar els recursos humans que necessiten.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.