El Consell Comarcal ha posat en marxa un nou programa de Joves per l'Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva ha posat en marxa un nou programa de Joves per l’Ocupació. Aquest programa combina la formació i la pràctica ja que, tal com ha explicat la tècnica de l’ens comarcal, Inés Esteve, s’ofereix formació i després es posen en pràctica els coneixements en una empresa.


En aquesta ocasió, hi ha un total de 10 places a Lloret per a "operacions bàsiques de bar i restaurant" i altres 10 places a Sils com a "auxiliar de magatzem".

El programa Joves per l’Ocupació ofereix una formació professional i la possibilitat d'un contracte laboral durant 6 mesos en una empresa per tal que puguin aplicar els coneixements que han adquirit durant la formació. Alhora els alumnes que no han finalitzat els estudis obligatoris poden obtenir el graduat en ESO.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”.

 

 

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.