Quarta sessió del pla de formació del DEAR-project: Atreveix-te a actuar

Totes les sessions de formació es porten a terme al Centre Cívic de Sils de les quatre de la tarda a les set del vespre

 

Un total de 19 professors i altres educadors transformadors van participar en la quarta sessió del pla de formació del DEAR-project per al curs 2014-2015: “Atreveix-te a actuar”, el passat dimecres 26 de novembre. Hi va participar Pep Marí, cap del departament de psicologia del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i divulgador divulgador de l’aportació de la psicologia a la salut i al rendiment de les persones. Ha publicat diferents llibres sobre aquesta temàtica.


El pla de formació continua el proper divendres 5 de desembre de desembre amb la sessió “Atreveix-te a pensar”, conduïda per Jordi Gaitan, coordinador pedagògic del DEAR-project, i per Josep Lluís Sánchez Brugarola, llicenciat en ciències físiques per la Universitat de Barcelona i doctorat en la mateixa matèria per la National University of Singapore. Va començar la seva carrera professional a la consultoria a l'àrea de formació, gestió de coneixement i gestió del canvi. Des de l'any 2007 forma part d'Infonomia com a responsable de projectes de consultoria i de dinàmiques d'equip. Ha treballat en múltiples projectes d'implantació de la innovació com a recurs estratègic de negoci tant en PIMES com en grans empreses i a la mateixa Administració pública.


En el transcurs d’aquest pla de formació del DEAR-project hi participen persones d’àmbits molt diversos per aprendre dels diferents temes com Glòria Isern, Josep M. Carbó, Pep Marí, Josep Lluís Sànchez Brugarola, Ero Lugilde (Som Energia), Àlex Egea (Edualter), Carles Plana, Éric Díaz i Benjamí Moliné (projecte Competències i EpD).

Transformem.org Desenvolupant comunitats de confiança per a l’aprenentatge global- és un projecte per a l’educació per al desenvolupament a la comarca de la Selva que es duu a terme entre el 2013 i el 2016.

Se centra en la innovació educativa, el desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments amb professors i alumnes per a l’experimentació, el treball creatiu i la resposta a necessitats locals i globals relacionades amb la pobresa, la sostenibilitat, l’educació, el gènere i l’aliança entre regions.

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea (Direcció General de Cooperació i Desenvolupament - EuropeAid) i les autoritats locals de la Selva, Gulbene i Neath Port Talbot.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.