El grup de Joves per l'Ocupació visiten l'empresa Antex d'Anglès

El grup de Joves per l'Ocupació que es formen a Sils en l’especialització d’auxiliar de magatzem han visitat aquest dimecres al matí, dia 15 d’abril, l'empresa Antex d'Anglès. Aquesta visita s’emmarca dins la formació d’aquest programa que combina teoria i pràctica.


El Consell Comarcal de la Selva va posar en marxa en marxa un nou programa de Joves per l’Ocupació el passat mes de gener. Aquest programa combina la formació i la pràctica ja que la formació que s’ofereix després es posa en pràctica els coneixements en una empresa.


El programa Joves per l’Ocupació ofereix una formació professional i la possibilitat d'un contracte laboral durant 6 mesos en una empresa per tal que puguin aplicar els coneixements que han adquirit durant la formació. Alhora els alumnes que no han finalitzat els estudis obligatoris poden obtenir el graduat en ESO.


Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”.

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.