Reunió dels socis del Dear Project a la comarca de la Selva

Aquesta és la quarta trobada de coordinació que fan els socis des de l’inici del projecte, l’any 2013


Els equips de treball es trobaran aquest dimecres 25 de febrer, a l’Eix – Centre de Negoci de Santa Coloma de Farners per treballar conjuntament sobre el control financer del projecte global

Els socis del Dear Project Neath Port Talbot (Gal•les); Gulbene (Letònia) i els responsables del projecte del Consell Comarcal de la Selva han organitzat la quarta trobada de coordinació del projecte a la comarca de la Selva. Concretament, des d’aquest dilluns 23 i fins al proper dia 27 de febrer, s’estan duent a terme diverses reunions i visites de treball. Entre els aspectes que s’estan tractant aquesta setmana hi ha: control financer del projecte global, estades internacionals a Gulbene el proper mes de juny de 2015, processos d’avaluació, revisió de la línia de base, disseminació i efecte multiplicador, planificació de l’any 3 del projecte, entre altres.


En el transcurs d’aquesta setmana, els socis del projecte també visitaran dos dels instituts participants: Santa Coloma de Farners i Vescomtat de Cabrera.


Els participants del projecte en aquesta trobada de coordinadors són: Sharon Pruski – (project manager)Dawn Williams(financial manager) i Menna Jenkins (assessora en educació pel desenvolupament i professora de Ystalyfera . Pel que fa a Neath Port Talbot (Gal.les) i Anita Birzniece (project coordinator) Lienīte Reinsone (finance officer i Ligita Antiņa (professora de matemàtiques i economia de Lejasciems (Secondary School) pel que fa a Gulbene (Letònia).

L’any 2013, el Consell Comarcal de la Selva va iniciar el projecte “Desenvolupant Comunitats de confiança per a l’aprenentatge global”. Es tracta d’un projecte de cooperació europea en l’àmbit de l’educació pel desenvolupament (EpD) que realitzarem durant 3 anys (2013-2016) la comarca de la Selva, Neath Port Talbot a Gal•les (Regne Unit) i Gulbene (Letònia).


Aquest projecte se centra en la innovació educativa, el desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments amb professors i alumnes per a l’experimentació, el treball creatiu i la resposta a necessitats locals i globals relacionades amb la pobresa, la sostenibilitat, l’educació, el gènere i l’aliança entre regions.


A la Selva, s’està treballant amb els instituts de la comarca, el seu personal docent i els alumnes, per tal de crear oportunitats perquè els joves desenvolupin habilitats necessàries per prendre part activa en la vida dins de les seves comunitats locals. En total, hi participen quatre instituts a la comarca de la Selva: Vescomtat de Cabrera, Serrallarga (Blanes), Vidreres i Santa Coloma de Farners. En algunes activitats també comptem amb alumnes i professors dels instituts de Tossa de Mar, Coll i Rodés (Lloret), Anton Busquets (Sant Hilari) i Castell d'Estela (Amer).

 

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.