Tret de sortida a les sessions d'Edulabs Cos i Art, del Dear Project del Consell Comarcal de la Selva


A la primera sessió, que es va fer a Sils, hi van assistir professos de diversos instituts de la comarca
 


Els Edulabs Cos i Art, una activitat del DEAR-project centrada en la relació de l'educació pel desenvolupament amb els processos artístics, varen iniciar-se el passat dimecres, 29 d’octubre, a la població de Sils. Un total de 12 professors dels instituts Castell d'Estela (Amer), Coll i Rodés (Lloret de Mar), Santa Coloma de Farners i Vescomtat de Cabrera van assistir en aquesta primera trobada.

El punt de partida dels Edulabs Cos i Art és el teatre social, com a eina i procés que ens apropa des del cos, la personalitat i les emocions als grans temes que plantegen els Objectius del Mil•leni. Els companys de Lanaveva van introduir els assistents en el teatre social als assistents a través d'una explicació inicial, una dinàmica centrada en els "pretextos dramàtics" i en una representació d'un taller centrat en els drets i les condicions laborals.

També es va dedicar part de la sessió a explicar el format Edulab i l'objectiu d'aquest: cada equip de centre crearà un projecte artístic relacionat amb l'educació pel desenvolupament durant el curs escolar 2014-15. L'equip del DEAR-Project treballarà conjuntament amb els professors i els alumnes participants.

Transformem.org -Desenvolupant comunitats de confiança per a l’aprenentatge global- és un projecte per l’Educació pel Desenvolupament a la comarca de la Selva que es dur a terme entre el 2013 i el 2016.

Se centra en la innovació educativa, el desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments amb professors i alumnes per a l’experimentació, el treball creatiu i la resposta a necessitats locals i globals relacionades amb la pobresa, la sostenibilitat, l’educació, el gènere i l’aliança entre regions.

Aquest projecte està finançat per la Unió Europea (Direcció General de Cooperació i Desenvolupament - EuropeAid) i les autoritats locals de la Selva, Gulbene i Neath Port Talbot.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.