El Consell Comarcal de la Selva dóna el tret de sortida al programa Treball i Formació

El vicepresident 3r del Consell Comarcal de la Selva, Albert Sanz, i la consellera d’Ocupació, Marina Nicolàs ha donat la benvinguda als 30 treballadors

 

Hi participen un total de 30 treballadors

El vicepresident 3r del Consell Comarcal de la Selva, Albert Sanz, i la consellera d'Ocupació, Marina Nicolàs han donat la benvinguda als 30 treballadors que participen en el programa Treball i Formació aquest dijous, 26 d'octubre, al matí. En el transcurs dels  seus parlaments, Sanz i Nicolàs han incidit en l’oportunitat que tindran de poder treballar gràcies a aquest programa i els ha demanat que aprofitin aquest període de treball en què desenvoluparan projectes a diversos ajuntaments de la comarca.

En el marc d’aquest programa, que l’ens selvatà posa novament en marxa, s'hi incorporen persones que responen a perfils diversos, en l'àmbit de paleteria, pintura, agents telemàtics i auxiliars de la llar.

El programa Treball i Formació té com a objectiu ajudar a millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats d'inserció laboral. D’aquests 30 nous treballadors, un total de 17 desenvoluparantasques de paleteria i pintura en diversos municipis de la comarca, un total de 2 realitzaran tasques d'assistència domiciliària en coordinació amb els serveis socials de la comarca i 11 més realitzaran tasques d’auxiliar administratiu per donar suport al ciutadà en els tràmits electrònics amb l'administració o organismes públics, així com assessorament d’estalvi energètic a persones que es troben en situacions d'especial vulnerabilitat.

El vicepresident 3r del Consell Comarcal de la Selva, Albert Sanz, ha destacat una vegada més l’aposta que des de l'ens selvatà s’ha fet per aquests programes d’ocupació que han d’aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l'atur. En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que aquests programes estan tenint en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes d'aquestes persones que participen en un programa d'aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.