Els alumnes de la Selva i de Gal·les dels camps de treball Internacionals Transformem, del Dear Project, fan una activitat amb els alumnes de l'IES de Sant Hilari

L’alcalde, Albert Santaugini, i la regidora d’Educació,Anna Soler van rebre els alumnes de l’IES de Sant Hilari i els alumnes dels camps internacionals Transformem

 

Els alumnes dels quatre instituts de la Selva i els de Gal•les – els de Gulbene, Letònia ja havien finalitzat la seva estada que van participar als camps de treball internacionals Transformem la setmana passada, en el marc del Dear Project, varen realitzar una activitat conjunta amb els alumnes de l’IES de Sant Hilari Sacalm.

Aquesta activitat, que portava per títol Feel your country, es va realitzar el passat divendres, 10 d’octubre, al matí, a la mateixa capital de les Guilleries, i va comptar amb els alumnes dels instituts selvatans, els de Nealth Port Talbot i els de l’institut de Sant Hilari. 

Un cop va finalitzar aquesta activitat, tots els alumnes que havien participat prèviament en aquesta activitat varen ser rebuts per l’alcalde d’aquesta població, Albert Santaugini. En el transcurs de la seva visita, l’alcalde de Sant Hilari va rebre tots els alumnes i també la coordinadora general d’aquest projecte europeu, Sharon Pruski. A la recepció també hi van participar la directora de l’institut, Farners Ferragutcases i la coordinadora dels camps internacionals Transformem, Lorena Soria.

Es tracta d’una estada internacional, que va iniciar-se el diumenge dia 5 i que ha finalitzat aquest divendres, dia 10, en la qual hi han participat joves de 12 a 16 anys dels tres països involucrats en el projecte. Hi participen un total de 20 estudiants de cada país representat en l'esdeveniment (Letònia, Gal•les i Catalunya), acompanyats de professors i facilitadors de les activitats: un total de 60 alumnes i 14 adults. El projecte forma part del programa cooperatiu Dear Project, una iniciativa subvencionada per la Unió Europea en la qual participa el Consell Comarcal de la Selva, juntament amb les autoritats locals de Neaht Port Talbot, a Gal•les, i Gulbene, a Letònia.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.