El Consell Comarcal contracta un total de 18 persones a través del programa Treball i Formació PANP 2014

El passat 28 de novembre es va iniciar el programa de treball i formació per a persones aturades no perceptores (PANP) 2014

 


El Consell Comarcal de la Selva ha contractat un total de 18 persones a través del programa Treball i Formació per a persones aturades no perceptores 2014 (PANP). Aquest programa, que va iniciar-se el passat 28 de novembre, està dirigit a persones aturades i no perceptores de prestacions o subsidis d´atur que desenvoluparan la seva activitat en un total de 13 municipis de la comarca de la Selva. Aquest programa combina accions d’experiència laboral durant 6 mesos i formació professionalitzadora.

Els projectes en els quals col•laboraran són de caràcter públic i interès social, com per exemple: tasques de rehabilitació d’espais públics, senyalització viària, recuperació d’espais verds, assistència domiciliària a persones grans, que desenvoluparan en diferents municipis de la comarca.

El Consell Comarcal de la Selva ha contractat un tècnic per fer tasques de coordinació i seguiment del programa, així com prospecció a empreses per millorar la inserció laboral dels participants.

Aquest projecte de Treball i Formació per a persones aturades no perceptores (PANP) 2014 se suma al que va iniciar-se el passat mes de juliol “Treball i Formació RMI” en què es van contractar 16 persones aturades i perceptores de la Renda Mínima d’Inserció per desenvolupar diferents projectes presentats per 9 ajuntaments selvatans. Durant aquest període els participants han rebut formació en competències lingüístiques i digitals.

Els programes Treball i Formació RMI” i “Treball i Formació PANP 2014 estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançats en un 50% pel Fons Social Europeu.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.