Conveni de col·laboració entre el Consell, el SOC i tres cadenes hoteleres de Lloret per participar en el programa Joves per l'Ocupació

Aquest conveni permetrà que joves desocupats es formin i tinguin l’oportunitat d’entrar al món laboral


El Consell Comarcal de la Selva i el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni de col•laboració amb tres cadenes hoteleres de Lloret de Mar (Evenia Hotels, Hosa SL i Gidima) per tal que participin en el programa Joves per l’Ocupació.

Aquest conveni de col•laboració permetrà que aquestes tres empreses donin una oportunitat laboral a joves desocupats de la comarca. Els participants, que tenen entre 16 i 25 anys, amb baixos nivells formatius i amb dificultats per entrar en el món laboral han rebut una formació professionalitzada durant quatre mesos. En el cas de la població de Lloret de Mar, els joves que han participat en aquesta formació ha estat en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració. Després d’aquesta formació, els joves desocupats tenen l’oportunitat de treballar gràcies a aquest programa de Joves per l’Ocupació.


Gestió i organització de magatzems a Sils

Paral•lelament, a la població de Sils s’ha dut a terme una formació en gestió i organització de magatzems. Aquesta formació, que recentment ha finalitzat, ha permès a tots els joves obtenir el carnet de carretoner i l’especialització en gestió de comandes i estocs. En aquest sentit, empreses del sector logístic com FR Logístics i ILS Servicios Logísticos d’Hostalric i Calcetines Orion de Santa Coloma han signat un conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal de la Selva perquè els joves que participen en aquest programa hi puguin fer pràctiques laborals, posant en joc la formació rebuda i adquirint habilitats professionals. Un cop finalitzin les pràctiques a les empreses, tindran l’oportunitat de contractar aquests joves durant sis mesos tenint subvencionat part del sou.

Amb aquest tipus d’iniciativa, cofinançada pel SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i Fons Social Europeu, es vol reduir l’atur juvenil aportant als joves unes habilitats i unes competències professionals que els han de donar més oportunitats a l’hora d’incorporar-se al món laboral. Així mateix, es busca la implicació i la responsabilitat social de les empr
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.